Logo Verwijspraktijk Diamantlaan

Parodontologie

Last van problemen met uw tandvlees?

Hebt u last van bloedend tandvlees tijdens poetsen en eten, terugtrekkend tandvlees, slechte adem of losse tanden of kiezen? Dan hebt u waarschijnlijk te maken met parodontitis. U kunt voor een professionele oplossing terecht bij Verwijspraktijk Diamantlaan. 

Soms ontkomen we er niet aan om een tand of kies te verwijderen. Voor de kies of tand die te vervangen is door een implantaat, biedt Dr. Gang Wu ook atraumatische extractie aan om het verliezen van het tandkas te voorkomen. Het bot rondom de getrokken element moet zoveel mogelijk intact blijven. Het is super belangrijk voor eventuele vervolgbehandelingen zoals het plaatsen van een implantaat of een mogelijke orthodontistische behandeling.

Daarnaast heeft Dr. Gang Wu de kennis, expertise en state of art apparaten om de noodzakelijke professionele ondersteuning te verlenen in het handhaven van de mondgezondheid (parodontale nazorg) en het herstellen van functies met implantaten.

In samenwerking met de Orthodontist in Verwijspraktijk Diamantlaan, bieden wij ook versnelde orthodontistische behandelingen (PAOO, Periodontally Accelerated Osteogenic Orthodontics). Hierbij wordt de traditionele orthodontie behandeling gecombineerd met een parodontistische behandeling. Met behulp van een kleine chirurgische ingreep kan de orthodontistische behandeling tot wel vijf keer sneller verlopen. 

Wij voeren ook tandvlees correctie en bedekking uit om mooi en gezond tandvlees te realiseren.

Orthodontist Hoofddorp
De locatie van
Verwijspraktijk Diamantlaan

Onze parodontoloog

Verwijspraktijk diamantlaan

Dr. Gang Wu van Verwijspraktijk Diamantlaan heeft ruime ervaring in de diagnostiek en behandeling van tandvleesproblemen. Hij is gepromoveerd in de afdeling Implantologie van Academisch Centrum Tandheelkunde Amsterdam (ACTA), Universiteit van Amsterdam en Vrije Universiteit Amsterdam. Sindsdien werkt hij bij ACTA als universitair docent. Hij heeft al meer dan 130 publicaties over biomateriaal voor tissue regeneratie (denk aan bot en tandvlees) in internationale peer-review medische tijdschriften gepubliceerd. In 2022 heeft hij een specialistische opleiding in Parodontologie bij Universiteit van Duisburg-Essen in Duitsland gevolgd en succesvol afgerond. Hij biedt pijnloze en professionele behandelingen tegen parodontitis aan. 

Gang Wu Parodontoloog Hoofddorp
Dr. Gang Wu

Parodontoloog

Verwijs uw patiënten door naar verwijspraktijk diamantlaan

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Sed ultricies maximus nulla a sollicitudin. Aenean id sem eu felis ultrices pulvinar. Donec sollicitudin elit eu rutrum faucibus. Suspendisse et mi ac ligula tristique vulputate. Fusce dignissim nulla sed nisi eleifend tempor. Aliquam erat volutpat. In a maximus ex.

Aliquam venenatis, odio suscipit condimentum faucibus, odio ex condimentum urna, quis tempor nibh lacus tincidunt massa. Donec ut fringilla diam. Pellentesque dictum ligula eget pretium tempus. 

Hier staan we voor

Veel gestelde vragen

Verwijspraktijk diamantlaan

Met parodontologie bestrijden we problemen rondom het tandvlees.

Hebt u last van bloedend tandvlees tijdens poetsen en eten, terugtrekkend tandvlees, slechte adem of losse tanden of kiezen? Dan is het verstandig een bezoek te brengen aan de parodontoloog.

Beperkt geopend tijdens meivakantie

Geachte heer/mevrouw,

In verband met de meivakantie (3 tot en met 12 mei) zijn wij beperkt geopend. Wij zijn geopend en telefonisch bereikbaar voor spoedgevallen op donderdag 2 mei, maandag 6 mei en woensdag 8 mei tussen 08:30 uur en 17:00 uur. Buiten de openingstijden zijn wij bereikbaar via de mail (info@dencosortho.nl).

Voor erge spoedgevallen die niet kunnen wachten tot de volgende dag kunt u bellen naar:

Tandarts D. Yahoo
Telefoonnummer: 023-5623466
Adres: Nieuweweg 45A, 2132 CL Hoofddorp

Bedankt voor uw begrip en een fijne vakantie toegewenst.