Logo Verwijspraktijk Diamantlaan

Orthodontist Hoofddorp

Orthodontie op zeer hoog niveau

Verwijspraktijk Diamantlaan Orthodontie is een nieuwe praktijk voor orthodontie in Hoofddorp waar kwaliteit en persoonlijke aandacht voorop staan. Wij werken met de modernste behandelmethodes in combinatie met hoogwaardige materialen. We werken als onderdeel van Verwijspraktijk Diamantlaan samen met de kaakchirurg, parodontoloog, endodontoloog en de stichting bijzondere tandheelkunde. Alle mondzorgspecialisten zitten bij ons onder 1 dak wat intercollegiaal overleg vergemakkelijkt en bijdraagt aan een effectieve behandeling. Daardoor kunnen onderliggende problemen sneller worden herkend en verholpen. Uiteraard kun je bij verwijspraktijk Diamantlaan Orthodontie terecht met en  zonder doorverwijzing van de tandarts. 

Onze visie is om een gezond en prachtig gebit te creëren voor elke leeftijd. Niet ieder gebit is hetzelfde. Maar met een grote verscheidenheid aan orthodontische behandelmethodes kunnen wij voor iedereen een oplossing vinden om een prachtig gebit te realiseren. Denk aan de moderne bijna niet zichtbare beugel, de Invisalign-beugel, maar ook slotjes (zowel keramische witte en metaal) en de andere beugels, die uw tanden recht kunnen zetten behoren tot de mogelijkheden. Naast algemene orthodontie, bieden wij ook geadvanceerde orthodontische behandelingen aan. Onze orthodontist is gespecialiseerd in de toepassing van minischroefjes. Zo kunnen wij bijvoorbeeld een geïmpacteerde verstandskies oprichten om extractie of een implantaat te voorkomen. Ook kunnen we ruimte creëren voor prothetische werk minimal tooth movenment techniek etc. Door het gebruiken van geavanceerde methodes, kunnen wij  uitdagende casussen transformeren naar voor de patiënt  minder ingrijpende oplossingen bijvoorbeeld om osteotomie te voorkomen. Dankzij onze jarenlange ervaring, kennis en de meest recente academische inzichten, weten we op een zo comfortabel mogelijke manier prachtige, gezonde en functionele gebitten bij tieners en volwassenen te creëren. Er is vaak meer mogelijk dan u denkt. Gedurende het hele beugeltraject begeleiden wij u stap voor stap en nemen wij alle tijd om met u de verschillende fasen in het proces te bespreken. Van het behandelplan tot het einde van de behandeltraject, uw mening is belangrijk voor ons. Samen maken wij een recht en mooi gebit voor u mogelijk!

Orthodontist Hoofddorp
De locatie van
Verwijspraktijk Diamantlaan

Onze orthodontist

Verwijspraktijk diamantlaan

Jing Guo is, na haar tandartsenopleiding afgerond te hebben in 2006, zich verder gaan specialiseren en heeft de 5 jaar voltijdse specialisatie tot orthodontist afgerond in China met een Master en een Doctor graad in de orthodontie in 2011. Zij is  gepromoveerd op een onderzoek naar Secondary bone grafting for alveolar cleft in childer with cleft lip or cleft lip and palate. Alle opleidingen zijn erkende opleidingen in Nederland. In 2011 is Jing naar Nederland verhuisd en van 2011 tot 2015 was ze werkzaam bij het ACTA in Amsterdam. Sinds 2016 is Jing als orthodontist werkzaam in verschillende praktijken in Nederland. Ze heeft in deze periode veel ervaring opgedaan, specifiek met Invisalign (de bijna doorzichtige beugel) en in complexe cases in multidisciplinaire setting. Jing heeft nu in Hoofddorp een eigen praktijk opgestart zodat ze haar kennis en alle moderne technieken kan toepassen met een persoonlijke aanpak en academische visie. Jing is ingeschreven in het BIG-register tandheelkunde onder nummer 19918762902 met als specialisatie Dento-maxillaire orthopaedie (orthodontist). 

Jing Guo is lid van..

de Nederlandse Vereniging van Orthodontisten (NVvO)

Koninklijke Nederlandse Maatschappij tot bevordering der Tandheelkunde (KNMT)

American Association Orthodontics (AAO)

European Orthodontic Society (EOS)

Jing spreekt Nederlands, Engels en mandarijns.

Jing Guo Orthodontist Hoofddorp
Jing Guo

Orthodontist

Verwijs uw patiënten door naar verwijspraktijk diamantlaan

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Sed ultricies maximus nulla a sollicitudin. Aenean id sem eu felis ultrices pulvinar. Donec sollicitudin elit eu rutrum faucibus. Suspendisse et mi ac ligula tristique vulputate. Fusce dignissim nulla sed nisi eleifend tempor. Aliquam erat volutpat. In a maximus ex.

Aliquam venenatis, odio suscipit condimentum faucibus, odio ex condimentum urna, quis tempor nibh lacus tincidunt massa. Donec ut fringilla diam. Pellentesque dictum ligula eget pretium tempus. 

Hier staan we voor

Veelgestelde vragen aan onze orthodontist in Hoofddorp

Verwijspraktijk diamantlaan

De orthodontist plaatst beugels, om zo een prachtig recht gebit te realiseren. Dit kan om verschillende soorten beugels gaan, waaronder slotjes, maar ook onzichtbare beugels.

Wanneer uw tanden scheef staan, of scheef beginnen te groeien, is het verstandig een bezoek te brengen aan de orthodontist.